Comité Keti Koti Alkmaar opgericht op 1 december 2023

Alkmaar, 1 december 2023 – Met grote vreugde kondigen we de oprichting aan van het Comité Keti Koti Alkmaar. Op deze gedenkwaardige dag is het comité officieel opgericht met als doel de herdenking en viering van de afschaffing van de slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen. Het comité wordt voorgezeten door Henk Heilbron.
Het nieuwe comité heeft grote plannen om Keti Koti in Alkmaar op de kaart te zetten. “Wij zijn enorm blij dat het nu officieel is en dat wij kunnen beginnen met het organiseren van evenementen die te maken hebben met Keti Koti,” aldus Henk Heilbron, voorzitter van het comité. De eerste grote viering staat al gepland. Op 30 juni 2024 zal de herdenking en viering van Keti Koti Alkmaar plaatsvinden van 13.00 uur tot 20.00 uur. Dit evenement belooft een dag vol betekenis, bezinning en feestelijkheden te worden.

Het comité Keti Koti Alkmaar nodigt iedereen uit om deze belangrijke dag samen te komen vieren en te herdenken. Door middel van diverse activiteiten, muziek, lezingen en ceremonies willen zij het bewustzijn rondom de geschiedenis van de slavernij vergroten en bijdragen aan het bevorderen van gemeenschapsgevoel en exclusiviteit. Houd onze communicatiekanalen in de gaten voor meer details en het programma van de dag. Samen maken we van Keti Koti Alkmaar een onvergetelijke gebeurtenis.